BrandCharger–Charge up your brand! | PromZ

BrandCharger–Charge up your brand!

Bij BrandCharger houden wij ons bezig met het ontwikkelen en produceren van unieke promotionele artikelen.

Onze eerste producten: BrandCharger 1 en 2(S) zijn universele USB auto opladers speciaal ontworpen voor promotionele doeleinden. Werd vorig jaar BrandCharger 1 nog door een vakkundig jury uitgekozen tot the Promotional Product of the Year. Dit jaar met de introductie van BrandCharger 2S heeft het met afstand de Publieksprijs gewonnen.

 

Ons nieuwe product BranCharger 2S, waar de S staat voor Sound, is een relatiegeschenk met een unieke combinatie van functioneel, promotioneel en Sound. De Sound maakt het mogelijk om uw slogan, boodschap, of een deuntje eenmalig en wel tot 12 seconden te laten horen. Denk aan Mc Donalds met hun befaamde “ I’am lovin it” slogan of ABN AMRO met “Bank Anno Nu”.

De heer Wessel Verhoeff licht toe: Zowel de BrandCharger 1 als de 2 moet de nieuwe relatiegeschenk van dit decennium worden zoals de USB stick het was. Met een lege telefoon de deur uitstappen betekent het verliezen van contact met de buitenwereld. En waar anders besteden we naast thuis veel tijd door, de auto. Naar werk gaan, boodschappen doen, op lange of korte autovakanties, is de BrandCharger de ideale reisgenoot en de ideale relatiegeschenk.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Wessel Verhoeff

Telefoonnummer 010 4433350

Email: wessel@brandcharger.eu

Website: www.brandcharger.eu