Compacon introduceert nieuw online inkooptool | PromZ

Compacon introduceert nieuw online inkooptool

Met GroupBuy introduceert Compacon een online inkooptool dat bedrijven besparingen kan opleveren bij de inkoop van promotionele artikelen.

 

GroupBuy biedt geautoriseerde gebruikers binnen één organisatie de mogelijkheid promotionele producten te bestellen die speciaal voor die organisatie zijn ontwikkeld. Deze bestellingen worden gedurende het orderproces automatisch samengevoegd.

 

Inkoopvoordeel

“Met GroupBuy worden promotionele producten ontwikkeld die volledig aansluiten op de huisstijl van de organisatie. De producten kunnen tijdens een vastgestelde cyclus besteld worden. Gedurende de ordercyclus stapelt GroupBuy automatisch de bestellingen en door het grotere volume dalen de prijzen. Na overleg vindt productie, uitlevering en facturatie plaats aan de hand van het totaal aantal bestellingen. Dus inkoopvoordeel en geen risico, want alleen de producten die besteld zijn worden ook geproduceerd. Bovendien voldoen de producten aan de kwaliteitsnormen en uitvoering zoals centraal vastgelegd,” licht Ton Löbker van Compacon toe.