CSR Goud certificaat voor Webo Promotion | PromZ

CSR Goud certificaat voor Webo Promotion

Webo Promotion heeft onlangs het gouden certificaat CSR (Corporate Social Responsibility) behaald. Het CSR Promotional Products certificaat wordt uitgegeven door brancheorganisatie PPP aan leden die zich intensief inzetten voor het verbeteren van het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

“Voor ons is het maatschappelijk verantwoord ondernemen een vanzelfsprekend onderdeel binnen onze bedrijfsvoering en cultuur. Zowel vanuit maatschappelijk oogpunt als ook vanuit de wens en verwachtingen van onze opdrachtgevers,” aldus Marco Stalenhoef, directeur van Webo Promotion.

Hij vervolgt: “Niet voor niets leveren we duurzame producten van bekende labels als Dopper, Tony’s Chocolonely, Join the Pipe, Johnny Doodle, Ogreen en artikelen van recycled PET, PVC- en BPA vrij materiaal. We zijn ons bewust dat we samen verantwoordelijk zijn voor de toekomst en dat is precies de reden dat we recycling stimuleren en eerlijke arbeidsvoorwaarden ondersteunen. We hopen dat we anderen stimuleren hetzelfde te doen.”