Keep Moving spaaractie van Aquarius en KNVB | PromZ

Keep Moving spaaractie van Aquarius en KNVB

Aquarius en de KNVB hebben de krachten gebundeld om meer Nederlanders – en jongeren in het bijzonder – aan te moedigen om in beweging te komen. Via de spaaractie ‘Keep Moving’ kan iedereen bij aankoop van Aquarius sparen voor gratis sportartikelen en exclusieve kortingen.
Check de code aan de binnenzijde van het label van de fles en kijk op AquariusKeepMoving.nl. Beheerders van sportkantines kunnen tevens meedoen via de code op een tray Aquarius. Naast gratis bidons en handdoeken van Aquarius en sporttassen en sportkleding van de KNVB kan men ook sparen voor korting op sportmagazines, fitness trackers of een sportkoptelefoon. De spaaractie van Aquarius – de sportieve drank van Coca-Cola – en de Nederlandse voetbalbond loopt tot en met het einde van dit jaar.
Uitgebreide samenwerking

Vorig jaar hebben Coca-Cola Nederland en de KNVB hun partnership tot 2018 verlengd. De nieuwe spaaractie met Aquarius, het stimuleren van zaalvoetbal bij scholieren, de voetbalbeleving rond wedstrijden van het Nederlands elftal en de support in sportkantines zijn voorbeelden van de uitgebreidere samenwerking. Therese Noorlander, directeur Public Affairs en Communicatie van Coca-Cola Nederland, is enthousiast: “Coca-Cola is al jarenlang fan van sport. Sterker nog, Nederland maakte voor het eerst kennis met Coca-Cola tijdens de Olympische Spelen van 1928, die toen in Amsterdam plaatsvonden. Nu, 88 jaar later, zijn we nog steeds betrokken bij sport.”
Extra plezier in voetbal

Aquarius is al sinds 2010 de officiële drank van de KNVB. “Het is mooi dat we met deze spaaractie een extra dimensie kunnen toevoegen aan het voetbal, doordat je als voetballer, team en club kunt sparen voor unieke items. Ik ben vooral trots op deze actie, omdat we door het sparen óók de clubs in beweging gaan krijgen”, zegt Jean-Paul Decossaux, directeur Commerciële Zaken van de KNVB.