Kerstpakketten zijn ‘n blijvertje | PromZ

Kerstpakketten zijn ‘n blijvertje

Crisis of niet, een van de laatste dingen waar een bedrijf afscheid van neemt, is het kerstpakket voor het eigen personeel. In 64% van de bedrijven ontvangt het personeel dit jaar een kerstpakket. Vorig jaar was dat 65%.

 

De budgetten voor kerstpakketten zijn in 2012 ten opzichte van 2011 met 3 à 4% gedaald. De gemiddelde waarde van het personeels-kerstpakket bedraagt dit jaar rond € 41,60, ook 4% lager dan in 2011. Dit blijkt uit het onderzoek onder opdrachtgevers, dat bureau One Question deze maand uitvoerde in opdracht van PromZ Magazine.

 

Keuzepakketten

Als het gaat om eindejaarsgeschenken voor relaties winnen ‘eigen keuze pakketten’ sterk terrein bij eindejaarsgeschenken voor relaties: 34% van de bedrijven werkt daarmee tegen 37% in 2011 en in rond 30% van de gevallen gaat het daarbij om eigen keuze pakketten. Meer over dit onderzoek in PromZ Magazine nr 4, dat medio december verschijnt.

 

Op zoek naar een kerstpakket groothandel in uw regio?
Op kerstpakketleveranciers.nl vind je alle gespecialiseerde kerstpakket groothandels overzichtelijk op 1 website. www.kerstpakketleveranciers.nl