De drukke specialistenstraat op PromZ.live 2017

Bezoekersregistratie PromZ.live geopend

De bezoekersregistratie voor PromZ.live 2018 is geopend. Ben je (mede)verantwoordelijk voor relatiebeheer, marketing/reclame, of de inkoop van promotionele producten, premiums of relatiegeschenken? Dan heb je na voorregistratie gratis toegang tot de zeventiende editie van deze vakbeurs die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy.

Nieuw aanbod

Op PromZ.live vind je de nieuwe collecties promotionele producten, loyalty programma’s, give-aways en relatiegeschenken. De leveranciers bezoeken voorafgaand aan het evenement wereldwijd beurzen om originele producten te vinden die passen in de huidige tijdsgeest. Dit nieuwe aanbod presenteren ze op de beursvloer en geven daarbij advies over de mogelijkheden om jullie bedrijfslogo en/of slogan er stijlvol en strak op te krijgen.

Workshops en seminars

Momenteel wordt er hard gewerkt aan wederom een uitgebreid programma met demonstraties, workshops, tentoonstellingen en praktische seminars op het gebied van actiemarketing, loyalty en promotionele producten. Dit keer is het centrale thema ‘The Amazing Interaction of Things’, waarbij je inzicht krijgt in de kracht van tastbare producten als marketing- en communicatiemedium. Door je voor te registreren blijf je op de hoogte van het programma-aanbod en kun je tijdig je plek reserveren voor een workshop of seminar. Tevens zullen er een aantal netwerkevents tijdens PromZ.live plaatsvinden. Ook hier houden we je van op de hoogte.

010 Area Live

Gelijktijdig met PromZ.live vindt het nieuwe evenement 010 Area Live plaats. Hier ontdek je alle innovaties en trends op het gebied van live-communicatie met aanbieders uit de regio Groot Rotterdam. Denk hierbij aan nieuwe technologieën, food en hospitality concepten, entertainment, originele locaties en een grote variatie aan activiteiten. 010 Area Live is een must voor iedereen die evenementen en bijeenkomsten inzet om in contact te komen met (potentiële) klanten c.q. de doelgroep of om de band te versterken met zakelijke relaties of tussen de medewerkers.

Met de toegangskaart van PromZ.live heb je ook gratis toegang tot 010 Area Live.