PLUS plust met actie Angry Birds | PromZ

PLUS plust met actie Angry Birds

De afgelopen jaren schommelde het marktaandeel van Plus op jaarbasis rond de 6,0. Het record van 6,59 werd direct bereikt in de eerste week van de spaaractie met Angry Birds.

Dit meldt Distrifood, dat ook stelt dat ondernemers van de retailformule door het hele land enthousiast zijn over deze actie, die zij zelf bestempelen als de meest succesvolle ooit. Deze actie zou de resultaten van de spaaractie met de Minions overtreffen, alhoewel het succes van de eerste Eredivisie-plaatjesactie ook genoemd wordt.
Limited Edition

Klanten van Plus ontvingen bij elke 15 euro aan boodschappen een Angry Birds-premium. Er waren 25 verschillende Angry Birds die allemaal op elkaar gestapeld kunnen worden. In de laatste weken van de actie kwam Plus nog met een aantal Limited Editions: Chef pig, Judge peckinpah en Mighty eagle. De spaaractie liep van 15 mei tot en met 18 juni.
Dat supermarkten vaak baat hebben bij spaaracties is inmiddels wel bekend. AH meldde onlangs nog hoe succesvol de moestuintjesactie heeft bijgedragen aan de goede kwartaalcijfers voor het bedrijf.