QR codes op give-aways voor ROTO | PromZ

QR codes op give-aways voor ROTO

ROTO is een belangrijke speler op de Nederlandse en Europese staalmarkt en heeft haar kernactiviteiten ondergebracht in vier business units: Staal en staalbewerking, Roostertechnologie, Oppervlaktebehandeling en Strekmetaal.

Om de nieuwe bedrijfsfilm voor de oppervlaktebehandeling onder de aandacht te brengen van de bezoekers van een vakbeurs, zocht ROTO een give-away met een QR code. Door met de smartphone de QR code te scannen kwamen de bezoekers van de vakbeurs meteen op de website met de nieuwe bedrijfsfilm.

Silvia Bruin reclame advies ontwikkelde een originele oplossing door lanyards en metalen kaasschaven te bedrukken met het logo van ROTO. Aan de kaasschaven en lanyards werden bedrukte kaartjes met de QR code bevestigd die doorlinkt naar de betreffende website.

Silvia Bruin reclame advies kan vele promotionele artikelen voor u laten bedrukken en voorzien van een kaartje met een QR code waarop uw website, bedrijfsgegevens of een nieuwjaarswens staan. Wilt u ook QR codes inzetten bij een bedrukt premium of give-away? Neem dan contact met ons op. Silvia Bruin reclame advies denkt graag met u mee!