RelatieZ, de Dag van het Relatiegeschenk | PromZ

RelatieZ, de Dag van het Relatiegeschenk

Donderdag 12 september wordt de leukste werkdag van het jaar! Dan hebben professionals als u exclusief toegang tot RelatieZ, het evenement dat is uitgeroepen tot De Dag van het Relatiegeschenk. RelatieZ, de vakbeurs voor professionele inkopers, draait om alles wat met loyaliteit van klanten en personeel heeft te maken.

 

Elk bedrijf moet het hebben van zijn klanten en de producten en diensten leveren die de klanten willen hebben. Maar niet alleen dat: om die klant vast te houden moet hij af en toe worden beloond. Klanten moeten trouwe klanten blijven.

 

Koestert u uw klanten genoeg? Heeft u trouwe klanten? Wist u dat het helemaal niet zoveel tijd, moeite en geld kost om klantentrouw te bewerkstelligen? Rond de 80 specialisten op dit gebied kunnen u daar alles over vertellen op de vakbeurs RelatieZ, die op donderdag 12 september plaatsvindt in Hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht.

 

Gratis toegang

U heeft kosteloos toegang tot RelatieZ (en alle drankjes en hapjes worden u ook aangeboden) als u zich even voorregistreert via www.relatiez.nl. Neem de print mee naar de entree in de Jaarbeurs. (Zonder voorregistratie is de beurs niet toegankelijk.) Maximaal 1250 professionals kunnen RelatieZ bezoeken, dus meld uw komst snel aan.

 

src=http://www.promz.nl/uploads/pagetree/images/59c5a1fb39e84539a39d7b8b591bdf14.png