Wat doet u met kerst? | PromZ

Wat doet u met kerst?

Op de vakbeurs RelatieZ, de Dag van het Relatiegeschenk, vindt u de relatiegeschenken, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken die u kunt inzetten voor uw dank-je-wel aan uw klanten en personeel. Relatiegeschenken vergroten de loyalty en versterken de naamsbekendheid.

U kunt zich oriënteren op de nieuwste collecties en noviteiten van de topleveranciers die exposant zijn op RelatieZ, donderdag 10 september in de Jaarbeurs Utrecht. In een dagdeel bent u klaar voor het eindejaar en alle andere ‘geefmomenten’ voor dit jaar of begin volgend jaar! Uit onderzoeken in binnen- en buitenland blijkt steeds weer dat (kleine) attenties effectieve middelen zijn voor het verstevigen van de loyalty en de company pride en het vergroten van de naamsbekendheid.

Exclusief
De vakbeurs RelatieZ is exclusief toegankelijk voor professionals uit het bedrijfsleven, overheid en de non-profit sector, die (mede) beslissen over de inkoop van relatiegeschenken en promotionele producten. Na voorregistratie op www.relatiez.nl heeft u – en uw collega – gratis toegang (ter waarde van 34,50 euro). Drankjes en hapjes krijgt u aangeboden.
Neem de print van de registratie mee naar de kassa. Dat voorkomt dat u onnodig lang moet wachten. Meld uw komst zo snel mogelijk aan op www.relatiez.nl, want maximaal 1250 professionals kunnen de beurs bezoeken. (Zonder voorregistratie is de beurs niet toegankelijk.)

RelatieZ vindt plaats op donderdag 10 september van 10 uur tot 18 uur in hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht.