Scoren met Lamb Weston | PromZ

Scoren met Lamb Weston

Lamb Weston, producent van diepgevroren aardappelproducten, heeft deze zomer haar afzetkanaal verrast met een speelse inladingsactie, ontwikkeld door Compacon. Bij bestelling van een bepaald volume kreeg de klant deze ballenset kado.n

 

Omdat de inladingsactie door heel Europa plaatsvond, is gekozen voor een set met 3 verschillende ballen. Een voetbal, een volleybal en een rugbybal. Hierdoor werd een zo breed mogelijke doelgroep aangesproken en dat maakte de inladingsactie tot een groot succes.

 

Promotionele producten inzetten als actiematig item werkt vaak beter dan een price off, een geschenk is direct voor de besteller en spoort ook aan tot actie! Deze inladingsactie van Lamb Weston was daarop geen uitzondering, mede dankzij de zorg die aan de producten is besteedt.

 

Een juiste selectie van producten die de doelgroep aanspreken en natuurlijk de juiste kwalitatieve uitvoering. Compacon is thuis in de inzet van promotionele artikelen, of dit nu is om een actie te ondersteunen of een product te introduceren. We ontwikkelen graag een oplossing op maat voor u.