Sparen bij Jumbo voor modelauto van Max Verstappen | PromZ

Sparen bij Jumbo voor modelauto van Max Verstappen

Twee dagen geleden kon men de Formule 1-raceauto van Max Verstappen zelf bewonderen bij een Jumbo winkel in Hilversum. Volgende week start Jumbo een nieuwe spaaractie waar klanten kunnen sparen voor een gratis limited edtion modelauto van Verstappen.

#HalloMax

Jumbo roept fans op om via social media een selfie van de geparkeerde racewagen te delen met #HalloMax, om zo kans te maken op een reis naar de Grand Prix in Abu Dhabi. Het publiek was verrast toen Verstappen die avond zelf kwam opdagen bij de onthulling van de grote gele Jumbo truck met daarin de Red Bull Racing-bolide. De coureur gaf hier het startsein voor Jumbo’s Formule 1-tour. De oude racewagen van Verstappen trekt tot en met zaterdag 2 september door het hele land.
De Verstappen fans die hun raceheld niet in Hilversum hebben kunnen zien, krijgen met Jumbo’s Formule 1-tour nóg een kans om hem te ontmoeten. Deelnemers aan de #HalloMax actie maken namelijk kans op een compleet verzorgde reis voor twee personen naar de Grand Prix in Abu Dhabi én een ontmoeting met Max Verstappen op het circuit.

Sparen voor schaalmodel

Na Jumbo’s Formule 1-tour start op woensdag 6 september een nieuwe spaaractie in alle winkels van Jumbo. Klanten kunnen sparen voor een gratis limited edition modelauto, een RB13 van Max Verstappen in schaal 1:32, zo lang de voorraad strekt.