Soms word je tureluurs van de spaaracties van supermarkten… | PromZ
Soms word je tureluurs van de spaaracties van supermarkten…

Soms word je tureluurs van de spaaracties van supermarkten…

Van woensdag 5 tot en met dinsdag 25 september kreeg iedere Jumbo-klant bij elke 10 euro aan boodschappen – of bij speciale actieproducten – een gratis spaarzegel. Wie 33 zegels spaarde en bij Jumbo inleverde, kreeg een speciale bestelcode die recht gaf op een replica van de racewagen van Max Verstappen. De bestelcode kan tot en met zondag 7 oktober worden geactiveerd op een speciale site.

Leuk, al die spaaracties van supermarkten. Allemaal volgens hetzelfde stramien, maar dat zal wel succesvol zijn, vandaar. Maar je wordt er wel ‘ns tureluurs van…

Marcel Peereboom Voller, columnist bij dagblad de Telegraaf, schreef over de Jumbo-actie op 13 september in de Telegraaf een stukje, waarmee hij volgens ons de mening van veel mensen over die supermarktacties mooi verwoordde. Hij stelde onder meer dat hij een enorme riedel van de caissière te horen kreeg toen hij zei dat hij wel wilde sparen voor de auto van Max verstappen.
Peereboom Voller: “Ze overhandigde mij de spaarkaart. Voor elke tien euro aan boodschappen krijgt u een spaarpunt, zei ze. Met 33 punten is de kaart vol. Die levert u in bij de servicebalie. Dan krijgt u een bestelcode. Daarmee gaat u naar de website. Daar vult u alles in en dan krijgt u een email. In die email staat een afhaalbewijs. Dat afhaalbewijs print u uit. Op het afhaalbewijs staat een datum. Op die datum moet u naar de servicebalie. Daar levert u het afhaalbewijs in. En dan krijgt u de auto van Max Verstappen. Maar wees er snel bij, zei het meisje. Want de actie duurt maar drie weken. En op is op. Nu alleen nog even voor 330 euro aan boodschappen doen.”
Wie zei ook alweer dat boodschappen doen fun moet zijn…