Oh kom maar eens kijken… naar deze zakelijke sinterklaasgeschenken
Sinterklaasgeschenken

Oh kom maar eens kijken… naar deze zakelijke sinterklaasgeschenken

December, de perfecte maand om personeel en zakenrelaties te bedanken of te laten weten dat je aan ze denkt. Het is dé maand van gezelligheid, cadeautjes en lekker eten. De maand die we starten met een gezellige pakjesavond op 5 december. Trap deze feestelijke maand ook af met een aardigheidje voor personeel en zakenrelaties en ga op zoek naar zakelijke sinterklaasgeschenken die passen bij jouw bedrijf.

Wie zoet is krijgt… lekkere relatiegeschenken

Wie zoet is krijgt lekkers, toch? Met het weggeven van kleine (eetbare) sinterklaasgeschenken tover je al een lach op het gezicht van jouw personeel en zakenrelaties. Zeker wanneer jouw geschenk een persoonlijke touch heeft. Tevens een mooie gelegenheid om jouw logo of bedrijfsnaam smaakvol onder de aandacht te brengen.

Of het nou gaat om pepernoten, chocolade- en banketletters met een persoonlijk gedicht, of uitdeelzakken en Sinterklaaspakketten vol lekkers… Jouw logo heeft nog nooit zo lekker gesmaakt!

Sinterklaasgeschenken door de schoorsteen of brievenbus?

Deze pakjesavond hoeft gelukkig niemand meer door de schoorsteen te klimmen want brievenbuspost is dé trend van het jaar. Het geeft jou als werkgever de mogelijkheid om personeel die vanuit huis werkt toch blij te maken met een aardigheidje tijdens Sinterklaas.

Ga dit jaar voor een Tony’s Chocolonely chocoladeletter met persoonlijke wikkel of een compleet pakjesavondpakket met spellen en een traditionele banketstaaf. En wie is de afzender? Sinterklaas, jij of laten we dat dit jaar in het midden?

Zo eenvoudig en leuk kan het geven van sinterklaasgeschenken zijn.

 

Binnen onze ProductZFinder bieden vele verschillende leveranciers sinterklaasgeschenken en brievenbuspakketten aan. Neem een kijkje en bestel jouw sinterklaasgeschenken op tijd!

Zie hieronder alvast een kleine selectie van interessante sinterklaasgeschenken en brievenbuspakketten.