Spinners: wees er snel bij! | PromZ

Spinners: wees er snel bij!

De spinners zijn een enorme hit bij schoolgaande kinderen. Het is de nieuwe rage. Maar voorspeld wordt dat de rage na de zomer voorbij is. Dus sla nu uw slag om de spinner in te zetten als give away. Tip: misschien is de spinner voor u een leuk item om cadeau te doen aan uw medewerkers die met het hele gezin de komende zomer met vakantie gaan!

De spinner zou kinderen met ADHD rust geven. Leerkrachten kunnen de spinners in hun lessen gebruiken. Maar rages komen meestal net zo snel op als ze weer verdwijnen. Dat is volgens Suzanne Dölle van jongerenonderzoeksbureau Youngworks een reden om aan te nemen dat de schoolpleinen na de zomer weer ‘spinnervrij’ zullen zijn, stelde zij in de Telegraaf (20 mei).

Dölle zei ook dat het succes van het product o.a. ligt in het feit dat het speelwaarde heeft, verzamelbaar is, makkelijk is mee te nemen en zowel jongens als meisjes aanspreekt. “Deze ingrediënten hebben rages zoals eerder de loombandjes en Pokémon Go met elkaar gemeen. Als iets populair is op het schoolplein, willen alle kinderen het hebben. En het liefst verzamelen ze verschillende soorten, kleuren en variaties.”