Wayfarer zonnebrillen bedrukken !! | PromZ

Wayfarer zonnebrillen bedrukken !!

Valt het u ook op, dat er de laatste tijd zeer veel opvallende type ‘ray-ban wayfarer’ zonnebrillen het straatbeeld opfleuren ??? Wij leveren deze kleurige zonnebrillen in alle gewenst pms-kleuren al vanaf 250 stuks. Tevens regelen wij ook, dat uw logo/naam op één of beide pootjes bedrukt gaat worden. Bij ons géén meerprijs voor een eigen-kleur en bij grote aantallen is de prijs maar € 1,65 per stuk

‘,’

Valt het u ook op, dat er de laatste tijd zeer veel opvallende type ‘ray-ban wayfarer’ zonnebrillen het straatbeeld opfleuren ???

 

Wij leveren deze kleurige zonnebrillen in alle gewenst pms-kleuren al vanaf 250 stuks. Tevens regelen wij ook, dat uw logo/naam op één of beide pootjes bedrukt gaat worden. Bij ons géén meerprijs voor een eigen-kleur en bij grote aantallen is de prijs maar € 1,65 per stuk !!

 

Wilt u deze zomer nog uw klanten verrassen of heeft u nog een leuke zomeractie, wacht dan niet te lang. Om deze zonnebril helemaal in uw huisstijl te maken en tevens te voorzien van uw logo/naam hebben wij toch wel een paar weken nodig.

 

U kunt ons bellen op 010-4812844 of mailen naar info@lspbv.nl 

bedrukte

‘,1,’Ingezonden originele praktijkvoorbe