Jumbo Racedagen weer in de maak

Jumbo Racedagen weer in de maak

Autocoureur Max Verstappen speelt vanaf deze week weer de hoofdrol in een reclame campagne van Jumbo. De commercial promoot de “Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen”. Klanten van Jumbo krijgen vanaf 25 april bij aankoop van diverse actieproducten gratis duinkaarten voor het circuit in Zandvoort voor dit grootste familie race-evenement van Nederland.

De Jumbo Racedagen vinden dit jaar voor de derde keer plaats op eerste en tweede Pinksterdag op het circuit van Zandvoort. Vorig jaar trok het evenement ruim 100.000 bezoekers.
Jumbo is ruim 6 jaar sponsor van Max Verstappen. Afgelopen twee jaar speelde Max al een hoofdrol in de campagnes van Jumbo. Zo was de spaaractie waarbij klanten een limited edition model auto van de Formule 1 bolide van Max Verstappen konden sparen, een groot succes.

Meer coureurs

Frits van Eerd, ceo van Jumbo, over de nieuwe campagne met Verstappen: “Max is onze held, maar er komen dit jaar meer Formule 1-coureurs. Daniel Ricciardo en oud-racer David Coulthard zijn ook aanwezig en hopelijk komen ze ook in actie,” aldus topman Frits van Eerd van supermarktketen Jumbo. Ricciardo is de teamgenoot van Verstappen bij Red Bull. De Schot Coulthard was tussen 1994 en 2008 actief in de Formule 1, hij won 13 GP’s.