Van #vrijmibo op kantoor naar digitale borrel vanuit huis | PromZ
PromZ SpecialZ - vrijdagmiddagborrel #vrijmibo

Van #vrijmibo op kantoor naar digitale borrel vanuit huis

Het is vrijdag 4 uur, en de laatste 60 minuten voor het weekend begint zijn ingegaan. Het is tijd voor een borrel – De welbekende vrijdagmiddagborrel, ook wel bekend als de #vrijmibo ????

Het idee achter zo’n vrijdagmiddagborrel is dat collega’s elkaar beter kunnen leren kennen of om de werkdruk en stress even achter je te laten. Dit gebeurd vaak onder het genot van lekkere snacks en (alcoholische) drankjes. Alleen heeft de corona-pandemie gezorgd voor een grote verandering in deze vrijdagmiddagborrel. Op dit moment wordt er namelijk veel meer van uit huis gewerkt, en dus minder gezamenlijk geborreld op kantoor.

Hoe houden we de gezellige vrijdagmiddagborrel dan toch in stand? En hoe zorg je alsnog voor een leuke #vrijmibo voor jou, je hardwerkende- collega’s en thuiswerkers?

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een interactieve digitale borrel te organiseren met spelletjes of een pubquiz. Maar wat is een #vrijmibo nou zonder een lekker biertje of wijntje? En hoe krijg je deze producten bij je collega op de deurmat?

Lang leve de leveranciers van vrijdagmiddagborrel- pakketten en producten!

Inspiratie opdoen?
Om je te inspireren hebben wij alvast een paar interessante geschenken op een rijtje gezet waarmee jij jouw personeel of collega’s laat zien dat je met ze meedenkt, zelfs op vrijdagmiddag:

  • Vrijdagmiddag borrel pakketten (brievenbus pakketten)
  • Drank (bier, champagne, wijn, fris)
  • Eten (chips, snoep, chocola etc.)
  • Spellen