Het regent, het regent – mijn klanten blijven droog | PromZ
SpecialZ - Wereld Paraplu Dag

Het regent, het regent – mijn klanten blijven droog

Of je onderweg bent naar de supermarkt of wacht op de trein naar huis, een paraplu houdt je droog bij iedere onverwachte regenbui. Hij beschermt je in weer en wind en brengt je droog naar je bestemming. Het is je beste vriend tijdens regenachtige dagen.

Denk als ondernemer mee met jouw klanten en haal gauw paraplu’s in huis. Zo lopen al jouw klanten veilig bij jou de deur uit en stappen zij weer droog in de trein of auto naar huis. Denk aan die gele bedrukte paraplu van de ANWB, die je cadeau kreeg bij jouw lidmaatschap.

Natte naamsbekendheid 

Adverteren kan veel geld kosten en goede content maken voor sociale media kost daarentegen weer veel tijd. Investeer daarom in het bedrukken van een paraplu! Met een bedrukte paraplu zorg je voor reclame en dus naamsbekendheid van jouw merk of bedrijf.

Een paraplu bedrukken hoeft niet moeilijk of duur te zijn. In onze ProductZFinder vind je verschillende aanbieders van bedrukte paraplu’s. Het is een win-win situatie voor jou en je (potentiële) klanten. Jij krijgt naamsbekendheid en degene aan wie je de paraplu cadeau geeft is blij met een droog kapsel. Hierdoor zullen ze sneller jouw bedrijfsnaam associëren met iets positiefs en dat is natuurlijk wat je wilt bereiken.

Wereld Paraplu dag

Op 10 februari 2022 is het Wereld Paraplu Dag. Deze dag is een eerbetoon aan Samuel Fox. Hij ontwierp in 1852 de paraplu zoals wij deze vandaag de dag kennen; met een licht maar stevig frame van staal (baleinen) en een ‘regendoek’ van bijvoorbeeld polyester.

Stormparaplu

Met stormen als Corrie en Ciara heb je al gauw sterker geschut nodig. Denk aan een stormparaplu van bijvoorbeeld aanbieder Impliva. De vorm van deze stormparaplu’s is zo ontworpen dat hij door de wind kan glijden. Zo kunnen ze windsnelheden tot wel honderd kilometer per uur trotseren.

Voorbeelden uit onze ProductZFinder