Er wordt een wervelwind aan herfstgeschenken verwacht | PromZ
PromZ SpecialZ - Herfst en herfstgeschenken

Er wordt een wervelwind aan herfstgeschenken verwacht

De paraplu’s en regenlaarzen mogen weer uit de kast. Je hoort collega’s alleen maar klagen over de hevige regen en steeds lagere temperaturen. De herfst is begonnen en gaat gepaard met een wervelwind aan herfstgeschenken. 

Ieder jaar gaat op 22 september officieel de herfst van start. Een seizoen gekenmerkt door hevige herfstbuien en lage temperaturen. Ook gaat de wintertijd in en worden de nachten langer en dagen korter.

Charmes van de herfst

Maar de herfst heeft zo ook zijn charmes, zoals de bomen die als een soort kameleon van kleur veranderen. Van groen tot geel en rood, alle bossen zijn prachtig gekleurd en de bomen en planten maken zich klaar voor de nog koudere winterdagen.

Het is weer tijd voor lange wandelingen door het bos. Om vervolgens lekker binnen voor de kachel op te warmen met een dekentje en een heerlijke kop thee of chocomel met slagroom.

Al met al, een perfect inhaak moment om herfstgeschenken in te zetten als blijk van waardering voor het personeel of een geste naar een goede zakenrelatie.

Paraplu als relatiegeschenk en beste vriend

De herfst is een seizoen waarin je paraplu of regenponcho ineens je beste vriend is. Soms lijkt het of deze essentiële hulpmiddelen tijdens de zomermaanden spoorloos zijn verdwenen. Maar nu is iedereen weer op zoek naar bescherming tegen regen en kou. Denk aan handschoenen, sjaals en mutsen.

Wees de reddende engel voor jouw medewerkers en relaties en biedt ze de nodige bescherming  voor de natte en koude herfstdagen!

Wanneer je het juiste relatiegeschenk op het juiste moment weggeeft, zal deze positief ontvangen worden. Geef daarom herfstgeschenken cadeau zoals een handige thermosfles of regenlaarzen en verras jouw relaties! Zo laat jij zien dat je met ze meedenkt, ook tijdens deze koude regenachtige dagen.

Populaire herfstgeschenken

Wij hebben speciaal voor jou enkele populaire herfstgeschenken op een rijtje gezet. Zoals een stormparaplu, die veel langer meegaat dan een normale paraplu. Deze paraplu is bestendig tegen harde wind door zijn unieke design.  Of speciale handschoenen waarmee je alsnog je smartphone met touchscreen kunt bedienen.